Veckan som kommer.

15877507_348444835536861_187405872849223680_n

Hej!
Länge sedan sist, ja! Men så får det bli, desto mer har hänt bakom kulisserna! Jag har hållit på att fila på ett mediekit, tweeka på nya visitkort, skaffat en redaktionell kalender och börjat tänka på att göra om formen här inne lite. Men just i dag tänkte jag att vi skulle titta lite på vad jag har framför mig denna vecka.

Måndag:
I dag ska jag jobba hemifrån. Maila massor, frilansjobba för tillexempel Nypon, svara på uppdragsförfrågningar och kanske också se över ett utskick för framtida jobb. Och i kväll kommer min kompis Johan förbi, vi tittar på American Horror Story ihop, pga dödsläskigt själv.

Tisdag:
Tisdagar är ETC-dag för mig, då jobbar jag på redaktionen med att korrekturläsa helgmagasinet, dricka kaffe och tycker om kollegor. Jag tänkte även svänga förbi Tygverket där Amanda jobbar för att köpa en silkestvål till mina ömtåligare plagg så som flugor i siden. Och på kvällen är tanken att gå på musikquiz.

Onsdag:
Frilansdag hemma, börja se över kommande uppdrag och strukturera, försöka få tag på en steghylla så jag kan ordna med skrivare och arbetsböcker. Det är även tvättstugedag för saker som ska tvättas försiktigt och med omsorg. Och på kvällen kommer Ida, Karin, Julia och Elaine förbi på middag, vilket ska bli supermys men tyvärr krockar men en AW jag hade tänkt gå på men nu får missa.

Torsdag:
Hemifrån jobb som vanligt, tänkte även se över hur rimligt det är att plugga två kurser i vår plus jobba 110+% under i alla fall februari, samt om jag måste anmäla mig på internet eller så. Kanske även ta en tur på stan, till Myrorna i Sundbyberg eller liknande. På kvällen är det dessutom Skam-quiz på Kåken och Kväll Höglund på Under bron, så fint blir det minst sagt.


Fredag:
Veckans gladaste dag! Jobba undan veckan snabbt som attan för att kanske möta upp någon gullig kompis på AW. Kvällsmässigt står det mellan Skam-festen på Debaser eller Stay shoreline på Södra teatern, utgår ifrån att det blir kul oavsett.

Lördag:
Lördagens stora plan är att se Tove Jansson-utställningen på Millesgården, har tydligen lyckats skjuta upp det till sista möjliga helg, panik! Skulle egentligen ha sett helgen som var men fick ändra om. Nåja, det blir bra. Om det blir kvällsevent så blir det nog Södra teatern, eller kanske spelkväll.

Söndag:
Söndagen förgylls av något så makalöst fint som en pizzabrunch med loppis på Färgfabriken ❤ Ett perfekt avslut på vad som verkar bli en allmän kanonvecka!
Vad ska ni ha för er för fint?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Om Mig. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Veckan som kommer.

  1. amandamariajosefina skriver:

    Låter som en så himla bra vecka!!! Gillar din blogg så jäkla mkt.

  2. Karoline skriver:

    myyyyz! massa bra häng också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s