En ny familjemedlem.

Jag har haft som mission att skaffa ett piano sen jag flyttade till Stockholm. Internet och piano var alltid planen. Och jag har verkligen raidat Blocket, och vissa dagar hört av mig på flera annonser utan lycka, alltid hade någon annan hunnit före.

Tills i fredags. Då hittade jag denna rödvita dröm! ❤

I går hämtade pappa och jag hem det. Nu står det och lapar sol och acklimatiserar sig och kommer till rätta. Tror vi kommer trivas så himla bra ihop.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Hemma hos mig, Inredning, Musik. Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till En ny familjemedlem.

  1. allllllltså fyfan vad fint. är otroligt avis. detta kmr ju passa perfekt hemma hos dig. wow.

    • Clara Kron skriver:

      Tack snälla! Åh, ja, fattar avundsjukan, kände så konstant innan också, rekommenderar verkligen Blocket, det kostade egentligen bara hämtningen :O Men fattar om det kanske känns dumt att skaffa piano när en bor i andra hand :/

  2. Ninnie skriver:

    😯 Wow vilket fint. Har oxå alltid velat ha ett piano. Nu bor jag i ett hyreshus där en granne ställt ett piano i källarförrådet. Jag smygspelar på det när han är på jobbet. Tyvär har några tangenter tappat spänsten så när man trycker ner dom fastnar de nerslagna, så jag har utvecklat en speciell teknik där jag hastigt får dra upp tangenten först innan jag slår ner den. Ja fattar inte varför han förvarar pianot i källaren, fast det är fördelaktigt för mej förstås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s