Insnöad helg.

Snön har omhuldat hela Stockholm och det har varit det värsta snöovädret på 111 år, vilket jag, som älskar Tove Janssons katastrofskildringar så klart älskar. Igår fick jag snällt gå till jobbet för inga bussar tog sig fram = spännande. Men på kvällen när jag ville gå på spelning var det inte lika kul att få stanna hemma. Nu är det dock helg och bussarna rullar sakta men säker, och en kan välja att stanna hemma istället för att tvingas. Det här kan en till exempel roa sig med då:

2703acc3893ccd27e338ba3cfc11b490

Leonard Cohen har gått bort </3 Och han var ju helt overkligt fin, så jag kommer låta hans skivor snurra hela helgen. Här är mina favoritlåtar just i dag: Chelsea hotel #2, Lover, lover, lover, Hey that’s no way to say good bye, Famous blue raincoat och från nya skivan If I didn’t have your love. Vi tar en video med en ytterligare favorit också, så vi får fägnas lite;

skrivhandbo%cc%88cker

På Metro Creative tipsar jag i dag om tio skrivhandböcker, perfekt om en vill slippa carpa och istället campa loss inomhus och skriva en bok. Det är ju ändå NaNo-november!

the-crown-julian-broad-ss07

Efter abstinensen och separationsångesten då Victoria tog slut är jag äntligen redo för ett nytt kostymdrama, denna gång blir det den sprojlans nya serien The Crown som handlar om nuvarande drottning Elisabeths första tid. Tänker givetvis bingea den.

Vad har ni för planer för helgen?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Fakta, Helg, Musik, Om Mig, Skrivande, TV. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Insnöad helg.

  1. Ping: Onsdagslista! | Rastlösheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s