Augustnomineringskväll.

Nu är det strax dags för mig att göra mig i ordning och åka till Kulturhuset. I kväll tillkännages de 18 titlarna som är nominerade till Augustprisets tre kategorier. I dag  får vi också reda på vilka 6 texter som är nominerade till Lilla Augustpriset. Lilla Augustpriset är en novelltävling för skrivande personer mellan 16-20 och när urvalet är gjort kommer vi läsare få rösta fram en vinnare, mycket peppt! Tidigare år har tillexempel Amanda Svensson och Moa-Lina Croalls bidrag nominerats.

Jag tänker inte gissa på några specifika titlars nominering i år, men tycker det vore himla roligt om det var en större bredd i kategorierna, det vore spännande om Eva Lindström för en gångs skull inte nominerades och jag skulle bli glad om en grafisk roman alternativt en genreroman typ en sci-fi eller fantasy nominerades i vuxenkategorien. Vad hoppas ni på?

Klicka här för att strömma live från Augustnomineringen, den börjar 16.30!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s