Födelsedagsönskningar!

Önskelista27

Om lite mer än två veckor fyller jag år. Den 3 maj närmare bestämt. Jag önskar mig egentligen ingenting jättemycket, förutom icke-materiella saker som jag hoppasväntarochlängtar på, men jag gjorde en önskelista ändå. Det hör ju som till.

1. Jag vill ha en rulle fint tapet att göra fondvägg/sänggavel av – kanske någon från Rifle Paper vore något. 2. En kaffemugg med Frida Kahlo på av Ingela P. Arrehnius känns som ett måste för promenader i solen. 3. Jakten på första utgåvan av Tove Janssons alla Muminböcker fortsätter, och längtan efter Wildwood av Colin Maloy och Carson Ellis växer sig starkare. 4. Jag hade tänkt göra ett herbarium i år, men i största allmänhet känns utflykter och expeditioner på sin plats och då vore ju denna Small adventures journal perfekt. 5. Somriga och våriga vardagskläder lyser med sin frånvaro i min garderob, denna duvblå kjol skulle kunna få fylla lite av tomrummet. 6. En kompaktare vinylspelare vore verkligen en dröm, så är ljudet bra på denna blommiga skulle den ju vara en dröm. 7. Älskar ju smink och denna highlighter-rouge-bronzer-palett från Estée Lauder ser ju ut som något en Disneyprinsessa skulle kunna ha. Då vill jag också.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s