En begynnande djungel.Förra söndagen tog jag mig för att plantera en mängd frön. TGR sålde ekologiska fröpåsar för fem kronor styck och jag sådde luktärt, morot, ärtor, persilja, solros, rädisa och annat gott. Lite mer än en vecka senare var de flesta redan högt uppe i skyn och för stora för sina bostäder. Så igår köpte jag med mig en 10 liters påse jord och bestämde mig för att plantera om. TGR hade även fått in nya frön och jag hade lagt både tomat och paprikafrön på tork.


  

Efter någon timma var det stökigt över allt, men alla skott var omplanterade i större krukor, och nya frön vad sådda. Blomsådden får vänta ett slag till – jag vet helt enkelt inte hur eller var jag skall få plats med allting. Drömmen hade ju varit en liten jordplätt. Men i värsta fall får jag väl donera det hela till släkt och familj uppe i Norrland, med mängder av jord. Men kul är det i alla fall. Har ni planterat något i år?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Odling, Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s