Våruppror!

  
img_4025

Sedan ett antal år tillbaka håller Emma Sundh i vårupproret, och jag har alltid tänkt och velat vara med men det har aldrig blivit av, förrän nu. Förra söndagen gick mamma och jag Hornsgatan fram och kikade in här och där, och till slut även på Röda Korset. Jag har velat ha en rosa klänning väldigt länge nu men nästan börjat ge upp. Men där bland de rosa kläderna hängde denna sak, den såg inte allt för mycket ut på galgen men när jag prövade den kändes den som gjord för mig. En klänning av Martinette of Sweden. På grund av en lite lös dragkedja – som en trocklar ihop på fem minuter – kostade den dessutom bara 75 kr! Denna klänning vill jag åka båt med och gå och dansa på Gröna Lund med. Nu ska vi dock ut och göra våren!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Kläder, Loppisfynd, Om Mig. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Våruppror!

  1. Sandra skriver:

    Vilket underbart bidrag till vårupproret. Känner mig lite inspirerad och ska också klä mig i något färgglatt idag 🙂 Tack!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s