En logga, en f-skatt, en portfolio.

NamnloggaJag har varit väldigt inaktiv på sociala medier på sistone, såväl Instagram som blogg, men jag har försökt spendera tiden väl ändå. Jag bestämde mig att ta tag i mig själv. Så jag har uppdaterat och formgivit mitt CV, gjort en logga, blivit godkänd för F-skatt, köpt en hemsidedomän, startat en portfolio och försökt fylla upp den med allt jag kan komma på. Nu börjar jag känna mig i slutet av detta krafttag och tänkte att ni kanske ville se?
Här ovanför är mitt namn så som jag tänkt att det ska se ut i yrkessammanhang, matchande bloggensheader och mina visitkort men ändå självständig. Portfolion finns att bläddra runt i här. Säg jättegärna vad ni tycker, om något saknas, är fel eller bör ändras. Jag har bestämt mig för att jag får fram till söndag på mig med detta projekt, sen ska det få flyga ut i världen.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Jobb, Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s