Innan vintern är över: fem serietips.

I morse hade jag klätt mig otroligt för lite, frös hela vägen till jobbet och ville helst tillbaka till sängen direkt. Vintern är tyvärr inte över än. Därför tänkte jag dela med mig av de serier jag har stängt in mig med denna vinter, de har hållit mig varm hittills.

fargo_tv_on_fx.0_cinema_1200.0

Ganska mycket senare än alla andra började jag kolla på Fargo. Det är en ny variant av bröderna Cohens film från 1996. Jag har just börjat med säsong två men säsong ett var superspännande, massor av blod, snö och mord.

Stella-Paul-the-fall-tv-series-37562069-1920-1250

Jag var som alla andra mycket exalterade för nya säsongen av Arkiv X, men den sög ju fullständigt. Gillian Anderson är dock en strålande skådis, vilket verkligen märks i The Fall, någon gång i år kommer dessutom säsong 3!

mezzanine_250

Senaste säsongen av Call the midwife har varit lika bra som vanligt, livsöden som ständigt får en att gråta blandat med solskenshistorier. Och snyggt förpackat! Nästa vecka är det säsongsfinal!

27445

Jag nämnde det tidigare, men Pushing dasies är så fin att den bör nämnas jämt!

1453915977-making-a-murderer

Dokumentärserien Making a murderer har fått alla upp i limningen och jag strecktittade på den, sen hade jag ont i hjärtat och var deprimerad i en vecka minst.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Film, TV. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Innan vintern är över: fem serietips.

  1. ISA skriver:

    är på avsnitt fyra i making a murderer.. så arg på allt! men hoppas jag inte får ont i hjärtat som du, orkar inte det denna vecka! tack för tips ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s