Throwback thursday; vårens första dag och rosa hår.

I morse när jag stod och väntade på 06.26 bussen kändes det ännu tydligare. Den är här nu. Vinterjackorna får ta ett steg tillbaka, ge mig sopade gator och vita sneakers. Laleh sjunger det ju så bra här, som Ronjas vårskrik konkretiserat.

574863_10151161120476928_317022739_n

Jag tänker tillbaka på när jag hade rosa hår. Vill så gärna göra en förändring. Men helst vill jag ha håret så långt det bara går. Så får hålla fingrarna i styr.

fae77a1e-719b-42ee-9d48-88f8f3f58c35

I övrigt är jag extremt sugen på att läsa Maria Gripe. Helst skulle jag vilja läsa om serien om Lotten, ni vet, Tre trappor upp med hiss och så vidare, men de har jag ju läst så många gånger. Så nu funderar jag på att ta mig an Skuggserien istället, på sin höjd har jag läst någon av de fyra böckerna ryckt ur sitt sammanhang.

Jag vill också ha sagt att detta korta inlägg har tagit mig hela dagen att skriva på och få ihop, jag är så himla trött denna vecka så att det blir helg imorgon är otroligt efterlängtat!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Om Mig. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Throwback thursday; vårens första dag och rosa hår.

  1. Erika skriver:

    Alltså böckerna om Lotten!! Mina favvoböcker nånsin!! (Eller okej näst efter sparvel-böckerna då). Förresten så lyssnade jag också på ”vårens första dag” imorse när jag gick till jobbet 🙂

    • Clara Kron skriver:

      Jaaaaaa! Så otroligt spännande, och hatade att mamma Elsa var så sipp hela tiden, men så bra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s