Pysslingar, prickar, ängar och rapporter.

 Jag har ju en orimlig förtjusning för böcker. Och förra veckan fick jag en verkligen orimlig mängd. Först vann jag en tävling och fick inte mindre än 10 böcker från Gilla böcker och Lilla Piratförlaget i samband med att Leigh Bardugo att var på Sverige-besök. I nuläget är jag helt fast i I ljusets makt och höll på att missa att gå av tunnelbanan på grund av den i dag.

Jag ville egentligen gå på Lotta Kühlhorns mösterkurs, men jag kunde inte tänka mig att pendla in till Stockholm en hel helg utöver hela veckorna, så jag hoppas den ges i framtiden också. Men istället investerade jag i Rapport och sen slank även en Hand lettering ledger med.

Min moster skickade mig lite Västerbotten i bokform, nämligen Stina Stoors efterlängtade novellsamling Bli som folk.

Och resten fann jag på loppis. Vissa var efterlängtade sedan åratal, som De två tornen vilken äntligen gör min Tolkien nyöversättning-samling komplett, och äntligen, äntligen fick jag tag på en förstautgåva av Sunnanäng, och kunde göra mig av med den trista pocketen jag hade i bokhyllan. Även en början på en efterlängtad Maria Nilsson-Thore samling inleddes med Petras Prick och Den arge är ju verkligen en modern klassiker, om än kontroversiell, fick fylla på Gro Dahle-samlingen.

Läser ni något bra just nu?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Astrid Lindgren, Bilderböcker, Fakta, Fantasy. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s