”If you must weep, do it right here in my bed as I sleep.”

Och sist men inte minst har i husesynen vi kommit till sovrummet.Ovanför sängen hänger en filmaffisch till The Grand Budapest Hotel, jag gick förbi biografen och frågade om de hade några över och fick den här. Blomstergirlangen är från Åhléns och egentligen tänkt för cykelkorgar men jag tyckte den blev finare här. Till höger om sängen har jag ett gigantiskt skåp fyllt med allt som behöver stuvas undan. Där bor även en loppisfyndad klänning och diverse askar och väskor.På nattduksbordet samsas alla böcker jag intresserar mig för just nu med hårnålar, tidningsprenumerationer och en stickning jag håller på med just nu. Bredvid den stora klumpen till skåp vi såg tidigare har jag även en gammal art deco-byrå där jag förvarar allt glitter. I lådorna bor framtida julklappar och gamla påskägg.Och till vänster om sängen finns hemmets kontor. Smidigt inpackat i en bokhylla med skrivbord i ett. Bakom dörrarna döljer sig alla pennor, vattenfärger, kritor och suddgummin. Samt ritpapper, böcker i ritning, stämplar, glitter, klister. Allt pyssel helt enkelt.I hyllan huserar böcker användbara för det jag jobbar med, gamla dagböcker, oanvända skrivböcker, vykort, min samling av gamla foton och fotoalbum.Där finns även lådor för räkningar och skoluppgifter och betyg, pärmar med viktiga papper och ännu mer skrivböcker och viktiga branchböcker.Och mitt emot sängen syns detta. Staffli, överkast och morgonrock. Allt belyst av solskenet från balkongen.

Trots att jag har bott här i ett och ett halvt år snart så har min storebror aldrig varit på besök, men idag skall han köra ut till Norrtälje och komma på lunch, och det ska bli så himla mysigt. Hoppas ni andra också får en fin torsdag.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Detaljer, Fakta, Film, Hemma hos mig, Inredning, Loppisfynd, Wes Anderson. Bokmärk permalänken.

En kommentar till ”If you must weep, do it right here in my bed as I sleep.”

  1. Ping: Lägenhetstankar. | Rastlösheten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s