Två dagars solsken.

DSC04053För ett par veckor sedan när solen började kika fram vandrade jag förbi Ladurée och önskade jag att tyckte om macarons. Möjligtvis måste jag faktiskt lära mig.

DSC04056Jag mötte min mamma på Wienercaféet och vi köpte med oss den sista stora hemlan. Den var absolut god, men jag tycker att vanliga semlor är godare ändå.

DSC04060Vi tog och vidare till Svenskt tenn och deras tesalong för afternoon tea medan solen sken rakt in genom fönstret och ville vara med.

DSC04067Sedan såg vi utställningen ”Three decades” av Maria Djurkovic, alla rummen var ljuvliga, men jag ville helst bo här, i 50-talet.

IMG_7904

Vi hoppar framåt ett par veckor till igår klockan 10.00. Jag mötte Elaine vid Marimekko som visade upp vårkollektionen och hade 20% rabatt på alla kläder. Jag hade bestämt redan innan vad jag skulle köpa.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Nämligen denna fantastiska skjorta. Tycker den känns så härligt auktoritär och kulturell på samma gång.

Processed with VSCOcam with t1 preset

Efter att ha sprungit oss hungriga över stan insåg vi att Wienercaféet fortfarande serverade frukost så vi tog oss dit och beställde varsin kontinental. Ett mycket bra beslut.

Processed with VSCOcam with g3 preset

Sen fortsatte vi gå i solen, stannade kvickt på Svenskt tenn och köpte en äggvärmare till min mamma, vi åkte till Djurgården för Wasaloppisen som var en stor besvikelse men vi piggade upp oss med Myrorna istället innan det var dags att åka hem.

Processed with VSCOcam with t1 presetPå Myrorna hittade jag detta fodral som kändes som gjutet. Och lördagen avslutades med öl innan jag gick hem och såg på serier bland mjuka kuddar och täcken. Hur har er helg varit?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Frukost, Inköp, Kläder, Mat och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Två dagars solsken.

  1. jag var också på den där wasaloppisen! ps. wienercaféet. är det fett eller? känns som alla är där. fler tanter än hipsters eller tvärtom? måste prova.

  2. Johan skriver:

    Snygg skjorta och snygg klänning.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s