Händerna fulla.

Mina fem finaste saker just nu: Trosor med hög midja från Monki. Loppisfyndad Multiplexburk i färgat glas, inuti har jag Apotekets vitaminer för hår, hud och naglar. Ännu en loppisfyndad burk, en tänkt för marmelad från Arabia, den tänker nog jag ha färgpennor i. Min moster kom hela vägen från Norrland och hade med sig denna ljuvliga till mig, en Bengt Berglund Kultsten hon köpt på Domus för 40 år sedan, nu omöjliga att få tag på. Skall ha den som brevpress eller bokstöd. Och allra sist, Kay Bojesens sångfågel Sunshine, inköpt på blocket i veckan, till hälften av vad den kostar i butik.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Arabia, I min brevlåda, Inköp, Inredning, Kläder, Loppisfynd och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s