Tre fina saker på posten.

I veckan har jag fått hem paket med tre fina saker jag beställt, jag tänkte att vi kunde kika närmare på innehållet. Först ut kom från Novellix deras Astrid Lindgren-femma. Jag älskar konceptet med deras små böcker som bara innehåller en novell. Oftast har jag dock inte nog intresserad av novellerna ifråga att tillexempel prenumerera, även om det är en otroligt bra idé! Men när de nu släppte fem Lindgren noveller slog jag till direkt. Märit här ovan har jag spenderat massor av tid med, då den huvudtexten att analysera för en hemtenta för ett par år sedan. Känns fint att ha den som enskild bok nu.

Allra finast tycker jag dock att omslaget till I Skymningslandet är, otroligt drömskt. Nu hoppas jag att Novellix ger ut noveller av Tove Jansson och Ray Bradbury snart också, så att jag kan utöka samlingen ytterligare! ❤

Jag bestämde mig också för att slå till och köpa 2015 års katalog över svenska illustratörer från Illustratörcentrum. Sprängfylld med illustrationer för att ge en uppfattning om de respektive, 257 olika, illustratörerna. Att bara bläddra i eller kanske kontakta för samarbete av olika slag. För 170 kr fick jag både katalog och tygkasse med omslaget. 

Och sist ut, Bengans hade vinylrea och jag slog till och köpte Linnea Olssons fantastiska Breaking and ShakingDen visade sig dessutom vara vit, vilket alltid är extra roligt. Den har spelats konstant sedan den kom. Jag älskar speciellt titelspåret.

Nu börjar helgen komma över oss, jag skall jobba mina två sista pass som servitris och sedan göra mig redo för förlag. Hur skall ni spendera er helg?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Astrid Lindgren, Barnböcker, Favoriter, Författare, I min brevlåda, Illustrationer, Kvinnor, Musik, Noveller, Omslag, Vinyler och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tre fina saker på posten.

  1. Lena skriver:

    Åh, de där fina Astrid Lindgren novellerna funderar jag också på att köpa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s