Något mer, något nytt.

Att ha en bokblogg dessa snart fyra år har varit otroligt berikande och roligt, och det är verkligen ingenting jag vill sluta med. Men ibland har jag känt att jag velat skriva om något annat, som kanske inte passar för en bokblogg, vilket ändå känns som ett ganska snävt fack att placera mig i. Och då har jag låtit bli.

Men i år har jag tänkt att jag skall förändra mig, lära mig nytt, göra nya saker, göra roliga saker, inte jobba som servitris varenda eviga helg, åka på semester, ni vet, hela kittet. Så min blogg kommer få spegla det. Det kan till och med komma att bli dagens outfits. Jag har ingen aning om hur detta kommer gå, och sliter mitt hår när jag försöker få till formen på bloggen som jag inte får att stämma. Men allt det där kommer lösa sig.

Det kommer fortfarande handla om böcker. Jag älskar böcker och snart börjar jag mitt förlagsjobb så det finns inte en chans att det inte skulle handla om böcker.

Jag hoppas att alla mina gamla läsare fortfarande vill fortsätta vara med mig och i fall ni har länkat till min blogg på er så får ni gärna ändra länken så den stämmer.

Följ gärna min blogg med Bloglovin. Den gamla blogglovin-sidan leder till just ingenting, så uppdatera gärna. Nu skall jag försöka uppdatera allting själv så att det stämmer.

Vad tycker ni om det här förresten?

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Bloggning, Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s