Santa baby…

Jag tänkte visa några böcker som jag önskar mig i julklapp, som kanske också kan ge er tips till era egna önskelistor eller till vad ni skall ge andra i julklapp.

13060392_O_1

Norstedts ger ut hela nyöversättningen av Tolkiens Ringarnas herre i en fantastiskt fin utgåva, och mycket smidigare att ta med sig än de tre separata volymerna.

13066349_O_1

De ger även ut Jens Andersens Astrid Lindgren-biografi, Denna dagen, ett liv som jag är väldigt spänd att läsa förr eller senare.

mens_omslag.indd

Kartagos Kvinnor ritar bara serier om mens har jag bläddrat i massor, men inte tagit mig för att varken skaffa eller läsa ännu, den verkar toppen, därför önsk.

21535713

Soppy a Love Story av Philippa Rice är i stället en hjärtkramande söt historia, men sådana behövs också. Deras kinder räcker för att jag ska vilja ha den. ❤

animalium

Den här Animalium verkar fin på samma vis som Kartor, fast med djur, så den vill jag såklart ha.

51y6Ly-1zYL

Visserligen är Indie Publishing exakt den typ av bok som lätt skulle kunna bli daterad fort, men trots att den kom ut 2008 tror jag att den fortfarande står sig, och jag vill ha, jag vill ha, jag vill ha.

b

Kunde inte hitta en större bild hur mycket jag en sökte, men Sanatorium förlag fortsätter att ge ut Edward Goreys briljanta böcker i fina samlingar, nu senaste Det storslagna näsblodet, detta är ett måste mer än en önskan.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Bilderböcker, Biografier, Fakta, Seriealbum. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s