Mars Attacks!

veronica-mars-cast

För ett par veckor sedan köpte jag alla tre säsonger av Veronica Mars. Jag hade ingen riktig uppfattning om vad det var för typ av serie, förutom att den var kult och utspelade sig på highschool i princip. Nåja, tänkte jag, och köpte det hela för 30 kr. Värre hade jag ju säkert spenderat pengar. Och bara efter ett par avsnitt var jag fast och fick snart börja hushålla med avsnitten för att de inte skulle ta slut för fort. Men igår hände det. Jag såg sista avsnittet. UTAN ATT VETA OM DET! Jag trodde det skulle finnas fler på den sista DVD-skivan men det var bara extramaterial. Så det blev pannkaksantiklimax av det hela. Och jag vill bara ha mer, mer, mer.

Tur att den nya Veronica Mars-filmen släpps på DVD i maj. Lagom länge dit så att jag fått vänta lite med att se den, måste se om sista avsnittet med rätt inställning först. Sedan finns det även första boken i en planerad serie; Veronica Mars: The Thousand-Dollar Tan Line som utspelar sig efter filmen. På detta vis skall jag nog kunna hålla abstinensen under kontroll.

Och som plåster på såren börjar ju säsong fyra av Game of Thrones idag.

18209454

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Deckare, Favoriter. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mars Attacks!

  1. Filmen var underbar =) har saknat serien som fan sen jag såg sista avsnittet för flera år sedan så de var hög nostalgifaktor ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s