PBD

Vi känner ju alla till PPD (Post Potter Depression), men att även bokmässan skulle komma med en sådan smäll var jag inte riktigt beredd på. Men det blir väl så när man har upplevt sådana fina dagar. Mest sprang jag på seminarium med min klasskamrat My och spenderade knappt en halvdag på själva golvet. Trots det hann jag dock köpa på mig ett par böcker;

Vargarna_slutversion_3D_high

 

hämta

daniel-doppsko

titta_max_grav-lindgren_barbro-23084198-2939472359-frntl

0000051_a-game-of-thrones-kampen-om-jarntronen-2_410

0000052_ordningen-uppratthalls-alltid_410

leni-ar-ett-sockerhjarta

Det blev även Jellicoe Road till min kompis som var snäll att låta mig bo hos henne, en tygkasse med Finus och en med Karl-Bertil, några Opsis Kalopsis-tidningar och en bok som samtida svenska barnboksförfattare/illustratörer. En mycket, mycket bra skörd om ni frågar mig. Vad köpte ni för fantastiska böcker? Och vad är ni mest irriterade på att ni inte köpte? För mig är det nog Nordiska väsen, men den tänker jag beställa i skrivande nu som kompensation.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Bokmässan, Dystopi, Fantasy, Favoriter, Författare, Harry Potter, I min brevlåda, Illustrationer, Noveller, Ungdom. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till PBD

  1. Apart Förlag skriver:

    Nordiska väsen var verkligen superfin!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s