I min fattiga studentbrevlåda.

20130715-153929.jpg
Idag låg dessa fina böcker i min brevlåda, vilket inte kunde vara en dag för tidigt. Jag läste ut den elfte Sookie boken för nästan en vecka sedan, och sedan dess har jag läst nästan 150 sidor av Celia Rees Savoy men den är verkligen inte i klass med hennes Häxa-böcker. I alla fall inte ön, tyvärr. Sedan har jag ju läst i Sommarboken men den vill jag spara på och läsa långsamt, så en verklig bladvändare var precis vad jag behövde! Och en kitschig dagbok, såklart.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i I min brevlåda, Romans, Skräck, Vampyrer, Varulvar. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till I min fattiga studentbrevlåda.

 1. Therese skriver:

  Håller med dig om Savoy! Inte alls lika bra som hennes tidigare böcker. Har du läst Pirater? Vet inte om den ”håller måttet” än idag, men den var en av mina absoluta favoriter när jag var yngre!

  • crankoral skriver:

   Jag har inte läst den ännu, men jag tyckte nästan att det hintades i Savoy att huvudpersonen, som jag inte för mitt liv kan komma på vad hon heter nu, skall härstamma från de i Pirater? Skall nog ge den en chans dock, trots att Savoy inte imponerar.

 2. Maria skriver:

  Hah, älskar den kitschiga dagboken!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s