Jag ville göra upp med vintern.

100801_6

 

Stringhyllan Pocket har precis kommit i nya färger, eller jag tror det är rätt nyss i alla fall. Koppar tillexempel. Jag funderar dock på att köpa en vit eller rosa. Man kan aldrig få för mycket pastell i väntan på våren.

opin0811f_1_l

 

Det är ett ganska långt hopp från Frank L. Baums böcker om Oz till OPIs nagellack, men det spelar ingen roll. Jag vill ha det här kittet ändå, och på denna fraktfria sida är detta 4pack dessutom mycket billigare än i svenska affärer. Det finns även ett ögonskuggakit från Urban Decay inspirerad av filmen.

hmprod

 

HM Home har finfina porslinssaker med djur just nu, tillexempel denna rävtallrik, med tillhörande kopp. Porslinet med kaninen har jag redan skaffat, men rävar är ju mitt favoritdjur, tillsammans med vargar då, så dessa vill jag också ha.

$T2eC16RHJHgE9n0yFljrBRODe41r1Q~~60_12

 

Den här dragspelsfoldern, eller miniarkivskåpet eller vad man skall kalla den är helt fantastisk tycker jag. Passar strålande till varje hemma kontor eller till viktiga papper på möten.

9783899554694

 

A map of the world according to illustrators and storytellers verkar vara en fantastisk bok, kartor kan ju vara bland det finaste som finns faktiskt.

image1xl

 

Och sist men inte minst är jag så sjukt trött på täckjackor och pälsar att det är rent okristligt, så denna cirkusdirektörsjacka skulle jag verkligen kunna byta ut dem mot. Men sannolikheten att jag lägger 1800 på en jacka är däremot noll… Så jag får väl hålla ut ett tag till.

Hoppas er fredagskväll är fin, nu skall jag fortsätta ta tag i saker!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Bilderböcker, Hemsidor. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jag ville göra upp med vintern.

  1. Titti ABC Café skriver:

    Jackan var ju rent sagolik, hoppas jag (och du) hittar någon billig kopia någonstans. Vill raida second-handbutiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s