Mini book haul.

20130226-135549.jpg

20130226-135559.jpg

 

Ja jag vet, i och med köpstoppet borde det inte bli några hauls alls. Men jag kan berättiga alla köpen. Först hade jag varit extra snäll och duktig i skolan och ringt jobbiga samtal och mamma tyckte att jag kunde få en bok av henne därför. Så då valde jag den mycket fina, älskar den råsa ryggen, Among Others av Jo Walton. Den verkar mycket lovande och har fått både Hugo och Nebulapriset. Jag har tänkt köpa den länge men pocketutgåvan har känts onödigt dyr. Detta var innan jag började satsa på inbundet. I samma beställning slängde jag även ned Gail Carrigers Etiquette & Espionage för hennes författarskap tycker jag bara om och denna bok är ju också så fantastiskt fin.

Sedan blev det bokrea, i natt hittade jag ingenting medan mamma köpte fyra böcker inom en kvar. På Åhléns var utbudet förkastligt och utan några förväntningar gick jag till den andra bokhandeln i staden. Där hade de 40% på alla böckerna. Så Demonprinsessan fick äntligen komma hem till mig. Och Magikerna har jag egentligen redan och håller på att läser, men det går så långsamt och det är en hemsk förhandsutgåva som jag visserligen tackar och bockar för såklart, men när den låg där framme på disken i fint Excess format kunde jag inte låta bli. Förhoppningsvis går det fortare att läsa den nu för den verkar faktiskt riktigt bra.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Fantasy, I min brevlåda, Magi, Science Fiction, Steam Punk, Ungdom. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Mini book haul.

  1. Lena skriver:

    Jag har varit en sväng på Bokia idag och gjorde några fynd!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s