Hur kan jag ha missat detta?

TheStarlightBarking

 

Jag har ju länge talat gott om De hundra och en hundarna av Dodie Smith, det kan vara en av de mest romantiska böckerna jag vet. Vilket känns märkligt när den handlar om hundar huvudsakligen. Men precis i början när äktenskapet beskrivs och hur de går sina kvällspromenader är för fint för att vara sant.

Givetvis har jag full koll på att Disnet gjorde en uppföljare till deras filmatisering av boken, men att det faktiskt fanns en fortsättning i bokform hade jag ingen aning om. Och omslaget till The starlight barking är ju hur fint som helst, att ha denna utgåva, och den matchande De hundra och en hundarna vore verkligen något.

il_fullxfull.212619288

 

Hur fina som helst, men svåra att få tag på. Utgåvan som finns just nu är en hemsk sak mixad med Disney adaptionen. Däremot såg jag nu att del ett kommer ut av Vintage Classics i år, vilket får mig att hoppas att de ger ut del två med. Och Egmont Heritage gav ut den förra året så kanske har de den andra på gång med.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Barnböcker, Bilderböcker, Detaljer, Kärlek, Klassiker. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Hur kan jag ha missat detta?

  1. Lena skriver:

    Vilka fina böcker!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s