”Den sanna historien om de fördärvade.”

templar-vampyrologi

För ett par veckor sedan recenserade jag boken Illusionologi och bestämde mig då för att framåt prata om alla de Ologi-böcker jag har i min ägo. Inte regelrätta recensioner eftersom det var ett tag sedan jag läste de olika böckerna men lite tankar om dem i alla fall. Och med tanke på att Vampyrologi är med på årets bokrea tänkte jag att den passar bra på att vara först ut.

Böckerna är alltid förtjusande vackra, det kan man räkna med direkt, men denna är nästan ännu tjusigare än vanligt, kanske för att den utspelar sig under en tidsepok som verkligen tilltalar mig. Denna bok, precis som de andra, blandar fakta med en sidohistoria, i detta fall är den dessutom väldigt spännande, jag vill inte riktigt jämföra med de andra men det är klart en av de bättre sådana.

vampireologyinsideNi ser ju hur tjusig den är, och för att få den för ynka 89 kronor i nyskick är ett riktigt kap! Denna bok har även blivit grunden till ett brädspel som jag känner mig mäkta sugen att prova på, kolla här.

 

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Detaljer, Fakta, Ologi, Vampyrer. Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till ”Den sanna historien om de fördärvade.”

  1. Ping: Bokreologi? | BokBild

  2. Cicci skriver:

    Den hamnar i kundvagnen direkt! 🙂 Vilken tur att jag inte skickat iväg min beställning än. Tack för tipset!

  3. Titti ABC Café skriver:

    De är så vackra och charmiga, de böckerna! Min syster, som nu är 18, har samlat sedan hon var 11, vi brukar ofta fastna på golvet framför hennes bokhylla när jag hälsar på i familjehemmet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s