Glad alla hjärtans dag!

il_fullxfull.214203719

 

Idag är det alla hjärtans dag och folk får säga vad de vill om den dagen, men jag älskar ju alla högtider. Från konungens namnsdag till St Patricks, ingenting är för litet för att fira! Och jag tycker faktiskt att finns det en dag vigd åt att vi skall visa extra uppskattning för de vi tycker om, oavsett om vi gör det andra dagar eller inte, så skadar det väl inte?

Jag googlade runt lite och hittade dessa fina tryck. De borde inte vara så svåra att knåpa ihop själv. Göra ett fint tryck i datorn, eller skriva ett fint citat i snygg font i ett vanligt worddokument och skriva ut på en slaktad gammal boksida istället för vanligt vitt papper. Det kan bli ett ypperligt alla hjärtans kort. Och har man som jag ingen skrivare kan man säkert få ihop något med bra tuschpennor också!

il_fullxfull.216811233

 

il_fullxfull.341155699

 

il_fullxfull.265601870

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Övrigt, Pyssel. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s