Vad vill ni ha?

Jag sitter här och tittar på alla härliga book shelf tours som finns över allt, och funderar på att göra en själv också, en filmad. När bloggen var som nyast fotade jag en men mycket har ju hänt sedan dess. Är detta något någon är sugen på att se?

I övrigt är jag fortfarande rugande sjuk = inga idéer alls om vad jag skall blogga om. Så är det något särskilt ni skulle vilja veta om mig eller att jag berättar om eller visar upp eller sådära? Alla idér och frågor emot tages gladeligen!

Jag har för övrigt börjat prenumerera på SVD, eller jag provar hur det känns i sex veckor eller hur det nu var, Lena Kåreland, sådan där star striking barnlitteraturforskare, skrev idag under strecket om Lille Prinsen, läs det.

le petit prince

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Barnböcker, Bilderböcker. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Vad vill ni ha?

  1. isotingeling skriver:

    Jag ser jättegärna en bookshelf tour! Skulle också vilja ha tips om klassiska sagor, vilken översättning/utgåva ska man köpa om man är nyfiken och vill läsa sagor i vuxen ålder?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s