I istället för hemma hos mig.

20130117-213245.jpg

 

Alltså. Hela veckan har jag piffat och fixat och donat här hemma och gjort så fint men inte riktigt blivit klar. Det sista hade jag tänkt att göra idag. Sedan hade jag tänkt att göra ett hemma hos reportage med mig själv av mig själv. Och visa här på bloggen. Visa alla tjusigheter och bokhyllorna och sådära. Allmänt flådigt och sådär städat som det aldrig är. Men då ringde min far och tyckte att nu flyttar vi över de sista sakerna. De som jag låtsas inte alls står kvar i det gamla huset. Men jo. Och nu är det kaos igen. Så ni får hålla er lite. Det kommer komma ett hemma hos reportage om det så blir det sista jag gör. Men som synes på bilden ovan är det tyvärr inte aktuellt just nu. Det där stora rosa är för övrigt Kalles halloween huvud.

 

 

 

20130117-213309.jpg

 

Som kompensation bjuder jag på två andra godheter. Först min julgran som fick stanna här i hela fem dagar innan jag gav upp för att slippa barren. Stefan tyckte det såg ut som att granen ville jaga en och äta upp en för att den var så tjock och bullig.

20130117-213429.jpg

 

Och sedan en liten, liten köksvy med de nya hängande skålarna jag skaffade mig i förrgår. Jag har ingen aning om vad den faktiska termen är, men det känns som att jag vetat det någon gång. Lagom kitchiga och husliga på samma gång, om ni frågar mig.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Bilder, Om Mig, Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s