Funderingar nattkvisten när längtan blev för stor.

HEJ BLOGGEN JAG HAR SAKNAT DIG!

Okej, lite mindre desperat kanske skulle passa sig men ni fattar vad jag menar, man vill och vill, och tiden finns inte där. Ärligt talat jag kommer aldrig förstå hur ni som har ordentliga heltidsjobb, karlar, barn, middagar, umgänge, böcker att läsa, filmer att se och så tusen vidare saker att göra hinner blogga. Eller snarare ens sitta vid datorn. Medalj till er alla! Kanske borde jag prova att  schemalägga det hela? Nåja. Denna gång är det mestadels denna flyttning som tagit upp tiden. Och med det menar jag snön. Snön från helvetet skulle jag kunna kalla den om jag vore bitter. Den gör i alla fall flyttning katastrofalt mycket svårare. Men idag ställde jag in den sista boken i hyllorna som äntligen kommit upp. Lite huller om buller är allting fortfarande såklart, men jag tänker mig att allt skall vara strålande på julafton, och det ska vara gran. Ni skall få se bilder på alla hyllorna snart. Jag förstår inte hur jag någonsin kunde ha dem uppdelade på två olika våningsplan förut. Nu får dom äntligen vara tillsammans allihop! Jag tror att jag hade en poäng med detta inlägg… JO! Det absolut värsta med att flytta på vintern, och sova i en lägenhet när man har sina böcker nedpackade i ett annat hus och man kommer inte åt dem på grund av all snö, vet ni vad det är? Givetvis den sedvanliga jullängtanen efter att få läsa Harry Potter. Ingenting går ju upp mot jularna där.

“One can never have enough socks,” said Dumbledore. ”Another Christmas has come and gone and I didn’t get a single pair. People will insist on giving me books.”

Ja ni ser ju. På min önskelista, ni vet den officiella som man ger till familjen, inte den ständigt pågående i huvudet, står dock bara en enda bok. Himlens fånge av Carlos Ruiz Zafón. Annars är det mest nyttiga tråkiga saker som strykbrädor och galgar. Har man sex fulla bokhyllor men ingenting att stryka kläderna på får man tyvärr prioritera. Nu är det dock hög tid att sova men bloggandet skall jag komma ikapp med! God jul så länge!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Önskningar, Om Mig. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Funderingar nattkvisten när längtan blev för stor.

  1. Alekzandra skriver:

    Trevligt med eget! Hoppas du får komma i ordning innan jul. God jul på dig.

  2. Läser precis ut Prisoner från Azkaban =) HP är verkligen mys på julen. Lycka till med allt så att bloggandet kommer tillbaka! Vi saknar ju dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s