När tentan är avklarad.

I tisdags kväll skickade jag äntligen in den där ohemula hemtentamenen. Fy vale för den. Och alla sådana saker. Jag har ingen aning om hur det gick. Men jag har en policy om att alltid formulera något form av svar, och skicka in i tid, så får jag se helt enkelt. Betyget blir kanske inte alltid högsta önskvärda, men jag har i alla fall gjort något. Kanske inte mitt allra bästa, men det bästa för stunden i alla fall.

Och sedan är det som om rummet står i lågor vad smutsigt det hunnit bli. Böcker, lappar, pennor, kalendrar, utskrifter, kläder, mat, allting i ett enda kaos. Men det är väl också en del av processen. Jag önskar att jag skulle kunna vara ordningsammare. Men nej, jag tror det har att göra med dels för mycket grejer, för lite tid, för många kurser samtidigt och så livet ni, vet hur det är.

Så sedan infaller städmaraton, och laga mat maraton. För sådana ynnestar finns det inte tid till när det skrivs. Inte heller bloggar, varken läsa eller skriva. Eller böcker jag verkligen längtar efter att läsa. Denna gång har jag dock betingat och belönat mig med Soulless mangan. Efter så och så många sidor/ord får du läsa lite. Så den skall recenseras snart också, och mycket annat. Snart borde allt återgå till det normala. Och tänka sig, jag har bara en och en halv termin kvar av hela mitt kandidatprogram.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Studier. Bokmärk permalänken.

En kommentar till När tentan är avklarad.

  1. Carro skriver:

    Jag har tenta imorgon. Konstigt nog så är dock mitt hem skinande rent, allt annat än att plugga lockar..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s