Gravar och signaturer.

Efter noga övervägande har jag tillsist beslutat mig för att inte ta med mig Fel grav till Kontrast i hopp om att få den signerad av. Istället packar jag med mig sagosamlingen My mother she killed me, my father he ate me, där Link skrivit en av sagorna. Och så tänker jag givetvis lägga händerna på Pretty Monsters, fortsättningen på Fel grav, som släpps på Kontrast i morgon, och försöka få även den signerad.

 

Med denna bok kan jag ju dessutom försöka samla på mig flera signaturer, även om jag inte på något vis inbillar mig att jag någonsin kommer kunna få en av alla 40 författare.

 

Nu är jag klädd för dagen också, kostym till enhörningströja. Mycket propert. Och juste, ser ni mig och vill hejja så är jag rödhårig nu igen! Nu åker jag!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Magi, Om Mig. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s