Kris nummer ett. Och två.

Jag insåg precis, inför stundande packförberedning inför morgondagens kongress, att den enda påsväska jag har i min ägo just nu är en beige tingst med en glad jultomte på och texten Merry Christmas and happy new year. Jag kan vara hon med enhörningströja på mig. Absolut. Men att dessutom gå runt med en julkasse i oktober känns lite overkill. Min turtlesryggsäck, som visserligen skulle matcha tröjan ypperligt har redan fallit under tyngden av böcker en gång för att sedan varsamt bli ihopsydd igen. Den dumheten gör jag inte om. Mina resterande väskor är ”festväskor”. Sådana man max får plats med mobil, pengar, snus och möjligen en 33cl öl i. Inga böcker. Vågar jag hoppas på att det kommer finnas någon form av tygkasse att köpa på Kontrast imorgon? Eller skall jag ta jultomten ändå?

Till kris två som uppstod under skrivandet av kris ett.

Jag har fortfarande inte skaffat visitkort till bloggen. Sjukt osmart när man skall åka på ett sådant här galej och gärna vill ha. I fall att, ni vet.

20121004-205125.jpg

Nåja. Tröjan är i alla fall så här tjusig.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Om Mig. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Kris nummer ett. Och två.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s