En avspänd beställning.

 

Jag insåg igår kväll att jag hade missat att köpa en av kursböckerna till fantasykursen, en av de viktigaste till och med, den enda faktaboken vi verkligen måste köpa. Hoppsan. Och efter gediget googlande och pustande och stönande och irritation visade det sig att den var slut på adlibris, på bokus, på bokia, inte fanns på tradera, inte fanns på bokbörsen och inte heller fanns på antikvariat.net. På amazon kostade den flera hundra mer än det svenska priset, lika så på bookdepository och skulle med största sannolikhet inte hinna fram innan tisdag då jag behövde den. Men tillsist beställde jag den nästan från amazon ändå, då den inte heller verkade finnas på mina bibliotek. Nästan, om jag inte hade varit för lat och inte orkat hämta kortet på nedervåningen och tänkt att det får vänta tills imorgon. Idag fanns den på adlibris igen, till min stora lycka. Hur firar jag? Genom att göra två separata beställningar och förhandsbeställa J.K. Rowlings nya i den andra.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Inköp. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till En avspänd beställning.

  1. Nilmas Bokhylla skriver:

    Åå vad jag är nyfiken på den!

  2. Bokomaten skriver:

    Du har ju sparat massa pengar på att inte beställa den på amazon så man kan säga att du fick JKR på köpet nu, genom att vänta ut eländet en dag!=)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s