Fina saker en måndag.

Jag öppnade på jobbet idag, en hiskelig auktion att ta sig an, inte minst när klockan ringer klockan 4 på morgonen redan. Men jobbet gick bra och smärtfritt. Efter jobbet tog jag dock en liten tupplur. Och när jag vaknade var ingenting roligt längre. Alls. Vaknade på helt fel sida och det kändes minst sagt snopet. Så jag gick på Ica jättelänge och sedan fick jag middag av min mamma, då brukar allting bli lite bättre. Och nu tänkte jag visa ett hopplock av samlat, gammalt och nytt, fint och bra.

Vi börjar med en låt som får vara soundtrack till detta inlägg; Ghosts av Laura Marling. Fantastisk video.

Den 27 augusti utkommer sista Pettson och Findus boken av Sven Nordqvist på Opal förlag. Jag tror inte ni förstår hur mycket besvär dens titel har gett mig, Findus flyttar ut. Jag funderar flera gånger i veckan på vart Findus ska och om han kommer tillbaka sen och är detta slutet på barndomen nu? Nej jag vill inte tänka på det egentligen, så hemskt är det. Och sekunden efter vill jag bara ha boken i min hand och få svar på mina frågor. Dessutom kommer Sven Nordqvist till Junibacken den 24 augusti och signerar boken som förtidssläpps där då, och hela den helgen är Pettson och Findus helg. Läs mer här.

Radioteatern gav i fredags den första akten av Samuel Beckets I väntan på Godot, som fortfarande går att lyssna på här.

I veckan är det Stockholms kulturfestival, med massor av roligt, men med finalen på söndag, med världens längsta bokbord, som jag även detta år kommer missa. Men ändå, det finns ändå där!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Teater. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s