Hej! Jag saknar er!

Hej,

det var länge sedan vi hördes av nu igen. Sommaren står utanför dörren med växlande strålande solsken eller stormande åsknätter. Och oavsett väder jobbar jag. Konstant känns det som, och jag börjar tänka på de där kvinnorna som var kammarjungfrur eller något liknande, för länge sedan i alla fall, och kanske hade en dag ledig i månaden, om ens det. Hur fick de tid att finnas till? Att ha en personlighet? Att leva?

Jag gör i alla fall mitt bästa för att både orka med jobbet, och försöka ha något form av socialt umgänge, och att laga mat som är nyttig, och kanske baka något, sitta i solen i fem minuter utan att tänka att jag borde göra något helt annat, viktigare, nyttigare. Och sedan läsa också, vilket går bra, i fem minuter innan jag somnar fullkomligt utmattad. Kolla mailen har jag inte haft tid med på hela veckan, eller sitta vid datorn alls förutom att kolla jobbschemat. Och jag som har så många fina böcker jag läst som jag vill visa för er. Jag har 147 olästa blogginlägg på bloglovin jag inte hunnit läsa. Och där finns inte ens alla bloggar jag följer.

Ikväll och imorgon är jag ledig, och jag håller tummarna för dåligt väder så jag äntligen kan komma ikapp, jag vet knappt ens vilka böcker som är i ropet längre. Eller knappt, jag vet inte ens nästan. Jag längtar tillbaka till terminstiderna.

Hoppas ni står ut med mig lite till, hoppas jag inte kollapsar av trötthet ikväll igen utan att det blir inlägg att läsa här lite senare.

//Clara

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Om Mig. Bokmärk permalänken.

6 kommentarer till Hej! Jag saknar er!

 1. Lingonhjärta skriver:

  Åh men du vet sådär är jag också just nu. Jag orkar knappt skriva någonting och jag läser knappt några bloggar alls. Har börjat mobilblogga lite och det går hyfsat i alla fall. Lägg du tiden på att läsa istället. För vi finns ju kvar 😀

  • crankoral skriver:

   Ja, allt är så mycket på sommaren, men sedan kommer hösten och mörkret och man får tid för allting igen!

 2. Eli skriver:

  Vi saknar dig med! Välkommen tillbaka när du har tid, som Lingonhjärta säger så finns vi ju kvar 😀

 3. Maria skriver:

  Jag hade 600 olästa i readern när jag kom hem från den senaste resan. Jag ska väl läsa några stycken och sedan får det bli ”mark all as read”, annars får jag panik. 😉

  • crankoral skriver:

   Ojdå 600…. jag tog mig tack och lov aldrig över 250 sträcket. Men ja, det blev läsa några och markera som läst på resten.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s