11:15. Malmö.

20120619-215402.jpg

Nummer elva, en bok som har med en semesterresa att göra.

Jag hade först tänkt att skriva om när jag läste Michael Endes Momo eller kampen om tiden i Turkiet men kom snopet på att jag inte minns något mer än att jag faktiskt läste den. Lite snopet. Sedan tänkte jag på den där Barcelona resan när vi lyssnade på Harry Potter och dödsrelikerna på stranden, men Harry Potter kan ju inte vara med här överallt, jämt. Så istället får det bli den märkliga semestern jag gjorde till Malmö i höstas, med hjärtat krossat i halsgropen fyllde jag en väska och slängde mig på tåget till Malmö för att hälsa på min bästa vän och bli tröstad. Vi gick ut och dansade, kastade pil, kollade på Niceville på bio, skrev på våra uppsatser och lagade mängder av mat. Och jag läste Den illustrerade mannen av Ray Bradbury. Och älskade den, utan dess like. Så det var den semesterboken.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Kärlek, Magi, Science Fiction. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till 11:15. Malmö.

  1. Linn skriver:

    Det är en fantastisk bok! Har den med samma omslag. Inte nog med att den är bra, den är dessutom vrålsnygg.

    • crankoral skriver:

      Ja huvaligen vad den är bra. Däremot är jag halvförtjust i omslaget, inte för att det inte är fint, men herregud vilket omslag man kunde ha gjort till den boken!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s