9:15. Påskliljor.

20120618-012031.jpg

Och jag som trodde att jag skulle ha tid. Tydligen lögn. Massor av jobb hela tiden. Nåja. Vi får hoppas att det blir bättre när jag kommit in i tempot ordentligen. Hur som.

Nummer nio, en bok som har med en blomma jag tycker om att göra.

Jag är inte sådär blommig av mig. Eller jag hade i alla fall stora svårigheter här. Jag har bara en favoritblomma, vilket är påskliljor, det och persilja i kruka är de enda växter jag någonsin köper hem. Vilket gjorde detta val hiskeligt svårt. Jag kunde inte komma på en enda bok som hade med påskliljor att göra. Filmen Big Fish kom jag att tänka på, och Morrissey och Håkan citat som vimlar av sagda liljor, men inte en enda bok. TILLS! Jag klev bokstavligen på boken för fem minuter sedan (ja jag vet det är fruktansvärt att den ens låg på golvet). Ett av mina allra senaste inköp, The Golden Lily av Richelle Mead som jag är så hemskt taggad på att läsa men inte har hunnit börja med ännu (i ärlighetens namn hann jag inte ens hämta ut paketet i fredags när jag fick sms:et utan fick leva med vetskapen att paketet låg i en tom tobakshandel en hel natt och väntade på mig). Så hur pass mycket det faktiskt handlar om liljor eller om det bara är referens till Sidneys tatueringar kan jag inte svara på, men jag tycker ändå att titeln kan vara nog i denna luriga fråga.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i I min brevlåda, Inköp, Kärlek, Vampyrer. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s