Fredags favvo-bloggar!

Nu är det dags för love bombande! Nellon har startat utmaningen att man skall nämna fem bokbloggar som man vill ge stämpeln Favvo-blogg, och jag fick gå och bli en av hennes Och sedan en av Miriam också. Först vill jag tycka jättemycket om båda dem två då de båda är bloggar jag läser ofta och som är härligt mysiga. Men för att så många som möjligt skall få så mycket kärlek som möjligt så visar jag fem andra bloggar istället! Utan någon som helst ordning kommer här nu alltså fem guldklimpar, och det är synd att jag inte fick välja femton!

Först har vi Lingonhjärta. Och det är märkligt men vi har så himla olika boksmak, hon läser massa King och jag törs knappt hålla i en av böckerna. Men det är alltid så fint när hon har uppdaterat från andra sidan jordens Argentina och hennes vådliga shoppingturer till bokhandeln hon brukade jobba på är fruktansvärt roande.

Bokfreak är en hemskt snygg blogg. Stilren och ingenting som stör för ögat. Och det är en väldigt kunnig och kompetent blogg, inte konstigt heller när den drivs av bibliotekarier! Det är en trevlig blandning av välskrivna recensioner och härliga boknyheter.

Tystnad är också en blogg som jag älskar. Drivs av Maria, Johan och Daniel (även om jag nog aldrig läst ett Daniel-inlägg märkligt nog). Nyss var de på Åcon, och ännu nyare nyss skulle Johan hitta till Antikvariat X och det är alltid härligt läsvärt!

Bokstävlarna läste jag långt innan jag själv började blogga. Även här massor av skräck och hemskheter, men märkligt nog älskar jag att läsa om andra som älskar skräck. Kanske är det i förebyggande syfte? Hur som helst är det fint som snus!

Och så sist men inte minst, Elis blogg! För ett tag sedan hade hon boklördag och nu ryktas det om att det är dags för fantasyhelg! Så för er som inte tidigare läst denna förtjusande blogg är denna helg verkligen en bra att starta med!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Bloggar, Utmaningar. Bokmärk permalänken.

10 kommentarer till Fredags favvo-bloggar!

 1. Eli skriver:

  Åh vad fint med lite bloggkärlek på fredagkvällen 🙂 Tack fina du!

 2. Lingonhjärta skriver:

  Men ÅÅHH finaste Clara!!! Här gick jag omkring alldeles jobbsliten och så läser man det här det första man gör på datorn och blir alldeles tokglad. Tack finaste 😀 Bloggkärlek är alltid så fantastiskt fint.

  • crankoral skriver:

   Hahaa härligt att jag kunde muntra upp i jobbmörkret! 🙂 Hoppas att helgen blev desto roligare också! 🙂

 3. Maria skriver:

  Åh, tack så mycket. 😀

 4. bokstävlarna skriver:

  Tusen tack! 🙂 Och jag tycker att det är rätt fint att flera av de bloggar du nämner skrivs av skräckfantaster, det känns nästan som en gemensam nämnare där. Trots att du själv inte gillar att läsa skräck, menar jag.

  • crankoral skriver:

   Varsågo 🙂 Haha ja jag insåg också det, vet inte riktigt vad som hände där, men finfina bloggar är det ju!

 5. Evalinn skriver:

  Några favoriter känner jag igen, andra är nya. Tack för bra tips! 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s