Glory days.

Det är visserligen torsdag men jag hoppar på Glory Box måndags enkät ändå, för jag är på ventilering när ni läser detta och vill tidsinställa något så det inte blir som igår, onsdag, helt obloggat och skamfullt.

Just nu …

… nöjesläser jag: Precis vad jag vill, äntligen, men för att definiera Monstrets dotter och skall starta på De dödas strand, äntligen!

 … nyttoläser jag: Min opponents uppsats, men efter idag, ingenting nyttigt alls, underbart!

… är jag exalterad över: Sommarlov! Sommarlov!! Sommarlov!!! Visserligen kommer jag jobba och gå sommarkurs, men ändå. Sommarlov!

… är jag stolt över: Att jag skrev klart uppsatsen i tid. Att jag får komma upp till ventilering. Att igår gick så bra. Att jag var på date igår och skötte mig tämligen ypperligt.

… är nervös för: Ventileringen idag. Men det går säkert bra, hoppas jag.

… längtar jag efter: Sommarlov, jag vet att jag tjatar. Men denna sommar kommer bli ljuvlig, inga brustna hjärtan och bara sol och böcker och bullar och öl och träffa mormor.

… planerar jag: Att spöa skiten ur opponeringen, with flying colors som man säger i staterna. Sedan bara ha det allmänt bra och planera in allt fint jag kan när jag fått mitt sommarschema!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Dystopi, Enkäter, Fantasy, Författare, Kärlek, Länkar, Läsande, Magi, Om Mig, Studier, Zombier. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Glory days.

  1. alekzandra skriver:

    Hoppas ventileringen går bra för dig! Vad skönt att läsa en så positivt laddad enkät. Snodde den.

    • crankoral skriver:

      Åh tack, jag tror att den gick bra, men sådant där kan man ju aldrig veta säkert tyvärr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s