Utvald.

20120417-195012.jpg

Idag när jag vandrade för att hämta posten väntade där en paket, vilket jag fann mycket märkligt då jag nu lever på den tightaste av budgetar och minsann inte roar mig med något underbart som kan komma med posten. Nej mjölk, snus och räkningar lägges slantarna på och där med basta. Förstå därför min obeskrivliga lycka när det var ett recensions-ex av del två i De Utvalda! Direkt satte jag mig, glad som en husalf nynnandes på tomtens verkstads teamsong, och gjorde hål och satte i pärm för att underlätta läsandet. Få minns nog att jag gillade den första delen för då vandrade det inte runt många läsare här men det gjorde jag i alla fall och nu ser jag mycket fram emot denna del! Tack så mycket Semic!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i I min brevlåda och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Utvald.

  1. Miriam - Schitzo-Cookie http://schitzo-cookie.blogspot.se skriver:

    Läser den på eng nu. Och den är bra men går långsamt fram, vilket även första gjorde. Vet inte varför, jag gillar ju den (och den första mycket) men ändå läser jag den bara ibland och bara nått kapitel. Skumt

    • crankoral skriver:

      Jag förstår precis vad du menar men vad jag minns kom den förra igång sen så man inte kunde lägga i från sig den. Fösta gången jag försökte läsa första boken gav jag dock, helt utan anledning, upp efter första sidan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s