Rosamunda Annorlund har en katt som är en hund.

Roald Dahls svarta bok av Roald Dahl, tro det eller ej! Spökhistorier skall denna dyrgrip vara fylld med, alltså har jag inte vågat ta mig an den ännu.

Ronja Rövardotter av Astrid Lindgren. Som mitt hjärta bultar för Mattis. Han är så fin. Jag tycker boken borde handla om honom ännu mer, även om den är fantastisk som den är.

Räddaren i nöden J.D. Salinger. Har inte läst denna heller ännu men det skall verkligen bli av. Plus att min utgåva är så tjusig så den förtjänar att bli läst och älskad.

Riddarna kring Dannys bord av John Steinbeck, min absoluta favorit Steinbeck, har läst den säkert fem gånger sedan första gången för åtta år sedan och tröttnar aldrig.

Robinson Crouse av Daniel Defoe, denna fick vara med bara för att jag av någon anledning har flera, flera olika utgåvor av boken trots att jag inte är så där värst förtjust i den.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Enkäter, Klassiker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s