Q var ett O med en liten svans.

Q är ju en rysligt lurig bokstav med dagens användning av det och därför lyckades jag bara skramla ihop tre böcker och två av dem kan som mest halvt godkännas men i alla fall, det är bättre än ingenting.

Varför är det så ont om Q av Hasse Alfredsson, säger väl det mesta tycker jag. Nej men det är en underbar bok och det finns någonstans en fantastisk inläsning av den också, hittade inte den men jag hittade dock detta.

Quidditch genom tiderna av Kennilworthy Whisp (J.K. Rowling), det bästa med denna bok, förutom hur mycket man får nörda ned sig i sporten är givetvis klottret från Hogwarts elever.

Don Quixote av Miguel Cervantes, ujujuj denna läste jag när jag läste Litteraturvetenskap I, men det var så hemskt många böcker då så i ärlighetens namn vet jag inte vad jag skall säga om den.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Enkäter, Fantasy, Klassiker. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s