Älskog i trollskogen.

Titel: Utopi #3

Chefsredaktör: Fabian Göranson

Förlag: Kolik Förlag

Utgivningsår: 2011

Sidantal: 128

Betyg: 4/5

Recensions-ex: Nej

Utopi fortsätter att leverera! Denna gången var temat Älskog i trollskogen och innehöll förutom fantastiska serier bland annat också intervju med Lina Neidestam, som även gjort det förtjusande omslaget, en hemskt bra krönika av Karl Johansson, som fick mig att också vilja ha Conan som osynlig-Mållgan-fest-polare, och det alltid lika trevliga uppslaget Noterat som för mig har blivit en favorit så här tre nummer in. Ännu en anledning att irritera sig på sig själv för att jag inte började prenumerera från första början för vissa av sakerna på Noterat är tips om saker som kommer att hända, och som alltså, till mitt förtret redan hänt då jag ligger efter i läsningen. Serierna är som vanligt makalöst välgjorda och det är fascinerande att det håller så hög klass hela tiden, jag tänker mig att någon gång måste det väl dala lite för någon av de många olika serieskaparna men icke! Fabian Karlssons ledare är också alltid bra. Papperet det är tryckt på är bra. Jag älskar helt enkelt Utopi! Skaffa prenumeration nu allihopa!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Dystopi, Fantasy, Illustrationer, Kärlek, Magi, Recensioner 2012, Science Fiction, Serietidning, Skräck, Tidningar och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s