Opsis Kalopsis i luftballong

Ogopogo av Harry Häst. Har inte läst men det är ju en fantastisk titel, skulle kunna säga det om och om igen, och Harry Häst, ett fantastiskt, fantastiskt namn!

Octopussy av Ian Fleming. Jag är ingen riktig Bond fantast, inte ens i film form men denna bok har en så pass tjusig framsida att den får hänga med ändå.

Oryx & Crake av Margret Atwood, hittad för inte så länge sedan på loppis och ser fram emot att läsa den men inte hunnits med ännu.

Oskyld av Åsa Ericsdotter. Älskade, älskade den när den kom. Älskade Kräklek också och läste nog Smälter men minns det inte så bra, måste läsa hennes tre övriga böcker vid tillfälle.

Onkel Toms Stuga av Harriet Beecher Stowe, viktig bok som jag bara läst i förkortade, taffliga utgåvor. Den jag har är dock från 1800-talet någon gång så det kanske vore något att läsa om just den versionen.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Dystopi, Enkäter, Fantasy, Kärlek, Klassiker, Science Fiction. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s