Lilla Lillys lila lilja luktade lingon.

Liftarens guide till galaxen av Douglas Adams. Den tjocka utgåvan med en hel bunt i, fast jag försöker komma på en anledning att köpa de nya, snygga, svarta i pocket.

Lånarna av Mary Norton. Det var en evighet sedan jag läste detta så det är verkligen dags för omläsning och uppskatta den som vuxen med.

Lille Prinsen av Antoine de Saint-Exupéry. Alla borde läsa denna bok. Flera, flera gånger om. En vacker dag tänker jag kunna läsa den på franska också.

Listigt Alfons Åberg av Gunilla Bergström. Åh som jag kände igen mig i Alfons. Och jag kommer aldrig vilja bli en Stor Kusin med Klocka på Armen.

Lolita av Vladimir Nabokov. Jag var så pass ung när jag läste den att jag undrar hur mycket jag egentligen förstod men jag håller ändå fast vid att den är underbar.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Dystopi, Enkäter, Kärlek, Klassiker, Science Fiction. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s