The World Will Be Watching

Jag har hållit mig lite borta från bloggosfären ett tag i alla fall, för jag märkte att den svämmade över av folk som hade sett Hungerspelen och jag hade ingen aning om när jag själv skulle hinna se den så jag ville inte få mina intryck förstörda. Men igår kväll såg jag den! Med popcorn i ena handen och Trocadero i den andra vandrade jag tillsammans med tre vänner in i den, hör och häpna, tomma biosalongen med plats för 160 personer. Filmen har bara gått i fem dagar men i Norrtälje var tydligen rusningen över. Nåja, inte för att jag klagar egentligen, jag slapp ju folk som levde om och störde. Men ändå man vill ju att salen skall vara full och att alla skall sitta hänförda.

Hur som helst, jag tyckte filmen var fantastisk! Jag älskar att man fick se så mycket av allt som hände innan spelen faktiskt började. Och att spelen också fick en så pass stor del. Bra balans. Och fruktansvärt vad snygg filmen var! Till viss del önskar jag att jag hade läst om boken relativt nyligen men det finns givetvis fördelar med att inte ha gjort det också. Visst finns det vissa saker att anmärka på och sakna från böckerna men jag tycker ändå att filmen var makalös och att den höll sig bra till originalet. Skådespelarna var duktiga även om de ibland inte alls stämde överens med hur jag föreställt mig dem men det är väl sådant med man får leva med. Och som jag nu längtar efter de andra delarna, och att äntligen få läsa vad ni har tyckt om filmen!

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Dystopi, Film, Science Fiction, Ungdom. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till The World Will Be Watching

  1. Såg du också på den i Norrtälje? Vad roligt! Bor du i Norrtälje, eller utanför? 🙂

  2. Eli skriver:

    Jag ska se den på fredag 😀 (Har inte lyckats hålla mig borta från bloggosfären, dock…)

  3. Ping: Ikväll blir det bio! (gissa vilken…) « Eli läser och skriver

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s