Krakel Spektakel Kusin Vitamin

Back on track igen och dags för den frodiga bokstaven K!

Kalle och chokladfabriken av Roald Dahl. Makalös, makalös bok. Fantastiska filmatiseringar. Och radioteatern sedan, med Ernst Hugo Järegård, fullkomligt perfekt.

Kapten Nemos bibliotek av P.O. Engquist, inte läst ännu men jag älskar titeln och även om jag förstått att handlingen inte är så sci-fi får den hänga med Verne i bokhyllan ändå.

Kattmössan av Eva Lindström. Gruvligt spännande läsning när man var i den åldern.

Kärlek i kolerans tid av Gabriel García Márquez. Skall tydligen vara fantastisk, försöker radera det vaga minnet av filmen innan jag läser den för den tyckte jag inte om.

Krakel Spektakel köper en klubba av Lennart Hellsing. Den allra bästa Krakelboken om ni frågar mig. Och fantastiska bilder av Stig Lindberg.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Detaljer, Kärlek, Svenska och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s