Ingeborg, Ingeborg, Ingeborg, vad har du gjort av din fingerborg?

I var istället en riktigt lurig bokstav och det tog tid innan jag hittade fem stycken men tillslut gick det i alla fall!

I avgrunden av H.G. Wells, ett bokrea köp jag ser mycket, mycket, fram emot att få ta mig an!

Into the wild av Jon Krakauer, boken som den makalöst bra filmen bygger på. Kanske inte jätte uppiggande men det behöver de ju inte alltid vara heller.

I never promised you a rose garden av Joanne Greenberg, jag älskar titeln och tog den därför från min intet ont anande mor men jag har ändå inte läst den. Handlar tydligen om en schizofren tonåring eller något sådant.

I taket lyser stjärnorna av Johanna Thydell, vill påstå att jag både läst boken och sett filmen men ingen av dem satte min värld i gungning så jag är inte säker.

Idioten av Fjodor Dostojevskij, någon nyss måste man ju ändå ha med och varför då inte denna, skall ju också vara något av ett mästervärk men dess tegelstensformat har jobbat emot mig hittills…

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Enkäter, Kärlek, Klassiker, Science Fiction, Ungdom. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Ingeborg, Ingeborg, Ingeborg, vad har du gjort av din fingerborg?

  1. Louise skriver:

    Har också Idioten stående i bokhyllan, men det har inte blivit av att läsa den än, vilket är lite synd för jag älskade Brott och Straff

    • crankoral skriver:

      Åh Brott och straff, den mastodont valen till bok har jag inte heller tagit mig an ännu. Tänker mig att jag någon gång flyttar till St Petersburg och läser alla ryska klassiker.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s