Harald Blåtand och hand fränder.

Redan är vi på H! Detta var en av det svåraste att begränsa sig till, jag hatar ju som bekant att begränsa mig!

Hungerspelen av Susanne Collins, inte kunde jag låta bli att välja denna bok, speciellt inte när den överhypade filmatiseringen kommer om bara ett par dagar. Och ja, jag taggar precis som alla andra!

House of Special Purposes av John Boyne, hittade den på Myrorna innan jul men har inte velat läsa ännu för först vill jag läsa hans Pojken i randig pyjamas.

Harry Potter och… jag kan inte välja, vilken som helst av de sju, men de är ju alla av J.K. Rowling i alla fall. Och alla favoriter.

Håkan Hellström – texter om ett popfenomen av blandade författare, krönikörer och journalister. Mycket trevlig samling att läsa delar då och då i.

Hjältar och monster på himlavalvet av Maj Samzelius, minns den som en av de första böckerna min lärare hade högläsning ur, älskade den direkt.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Dystopi, Enkäter, Fakta, Fantasy, Kärlek, Magi, Musik, Ungdom. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s