Filip Glad i Filipstad han strök sitt skägg.

Frost av Maggie Stiefvater, första delen i trilogin Mercy Falls Vargar, en serie där jag starkt ser fram emot att läsa sista delen men gudars skymnar ska veta när det blir av.

Folk och rövare i Kamomilla stad av Thorbjörn Egner, en riktig klassiker som säkert alla läst eller i alla fall hört musiken ifrån, med rövarna som annars tar så lite de kan, både Kasper och Jesper och Jonathan.

Farväl till vapen av Ernest Hemmingway, inte heller läst men vi kan väl alla vara överens om att det är en klassiker ändå!

Frukost på Tiffanys av Truman Capote, åh som jag älskar denna bok. I de flesta svenska utgåvor kommer den med tre noveller och de är alla lika underbara även om kanske titelnovellen är den allra bästa ändå.

Frukost på en främmande planet av Ulf Lundell, inte tagit mig an detta mastodont verk ännu men titeln älskar jag och tycker piggar upp bra i hyllan.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Barnböcker, Bilderböcker, Enkäter, Fantasy, Kärlek, Klassiker, Ungdom. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s