Ellen Dellen Du von Essen

Extremely loud and incredibly close av Jonathan Safran Foer, en fantastisk, fantastisk bok som jag talat om förut. Nu taggar jag bara för att få se filmen och mina förväntningar är skyhöga.

En försvunnen värld av Sir Arthur Conan Doyle, han skrev ju inte bara Holmes böcker och denna är om en expedition till Afrika där dinosaurier påträffas om jag inte fått något om bakfoten, alltså har jag inte läst den ännu.

En förlorad värld av Evelyn Waugh, läst början av, sett början av serien och sett hela filmen. Det är dags att det kommer en dag vigd helt åt denna dag, jag tänker mig att den borde läsas medan man åker i en eka med spetsparaply eller på en picknick filt i en park.

En studie i rött också av Sir Arthur Conan Doyle, den allra första Sherlock boken och ett mästerverk på alla sätt och vis.

En kyrkogård för galningar av min för alltid like älskade Ray Bradbury, denne har jag dock inte läst ännu, jag spar ju på hans böcker, en per år tänker jag. Men jag kan inte tänka mig att jag blir besviken.

Annonser

Om Clara Kron

Rastlösheten handlar om allt jag gör för att döva, stilla och lugna oron, rastlösheten, hetsen och stressen. Hur jag spenderar mina dagar och nätter, vad jag läser, ser på, lyssnar på. En dokumentation över en vardag och ett försök att göra den lite mindre grå.
Det här inlägget postades i Enkäter, Fantasy, Film, Kärlek, Klassiker, Science Fiction. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s